Bloggande och pengar

Många som vill börja med bloggande undrar ofta hur man tjänar pengar på det. Många som redan håller på med bloggande får in småsummor ifrån det, medan de större bloggarna kan tjäna en hel del.

Vissa sidor har en funktion där antalet visningar och besökare blir pengar, när de uppgår till en viss summa kan man få dessa pengar i handen för sitt bloggande.

Ett annat tips är att försöka hitta sponsorer för sitt bloggande, om man skriver om något särskilt. Att locka läsare är också bra, för då kan det hända att fler vill göra reklam på ens blogg, vilket ger en intäkter för ens bloggande, det också.

Om man ska börja med bloggande ska man först och främst göra det för att man tycker att det är roligt, och känner att man vill skriva i en blogg. Om man enbart gör det för att tjäna pengar kommer man antagligen bli besviken och tröttna rätt fort. Att tjäna några större summor på sitt bloggande är svårt, men om man är personlig och ihärdig kan det hända att man i alla fall tjänar något på det. Tycker man då dessutom att det är roligt är pengarna bara en bonus.

Har man tur kanske man till och med blir riktigt stor.