Jobba på Malta och spelbolag

jobba på maltaPå Malta är företagsskatten väldigt låg, vilket innebär att många spelbolag valt att flytta dit. Detta gäller även de svenska spelbolagen, vilket gjort att en marknad för svenskar att jobba på Malta öppnats upp. Dessa svenska spelbolag söker oftast, till en början, folk till sin support. Denna support är även kopplad till Sverige, och gör att bolagen vill ha människor som talar svenska och engelska. Det är därför många svenskar väljer att jobba på Malta, eftersom möjligheterna att få jobb är väldigt stora, även om man kanske inte har så mycket erfarenhet.

För en svensk kan det vara lockande att jobba på Malta om man vill tjäna lite pengar, och uppleva nya miljöer. Att jobba på Malta innebär att man får tillbringa tid i ett varmt klimat, med ett folk som upplevs som trevliga och utåtriktade.

Att jobba på Malta betyder oftast att man hamnar på ett spelbolag. Dessa brukar dock ha väldigt stora möjligheter till att låta en utvecklas. Att jobba på Malta innebär även att man ofta kommer hitta på saker med sina arbetskamrater, då det är vanligt att man har utgång eller hittar på olika aktiviteter tillsammans.