Hudläkare stockholm fixar dina ärr

hudläkare stockholmÄrr är illa omtyckt bland de flesta människor som har fått dem ofrivilligt. Något som väldigt få gör är dock att korrigera ärren så att de inte syns lika väl. Människor med ärr i ansiktet kan vända sig till hudläkare Stockholm för att få hjälp med att få bort dem. Går dem inte att få bort så som du vill så kan du alltid få tips av hudläkare Stockholm om hur du kan sminka bort dem. Vanligt är acneärr och dessa är lätta att korrigera. Flera hudläkare i Stockholm kan erbjuda dig flera olika sorters behandlingar för att acneärren ska försvinna.

Ett ingrepp är till exempel att man tar bort huden med ett ärr helt och ersätter den borttagna biten med hud som man har tagit från bakom örat på patienten. Diskutera med hudläkare Stockholm om vad för behandling du helst skulle vilja ha. Beroende på hur stort ärret är bestämmer hur stort ett ingrepp skulle kunna bli. Hudläkare Stockholm kommer att se över vad som kommer att behöva göras inför ett ingrepp, till exempel så kräver en del någon form av narkos. Hudläkare Stockholm kommer även att gå igenom bland annat kostnad innan ett ingrepp bokas.